пʼятниця, 19 серпня 2022 р.

Екскурсія в Чернівецький обласний художній музей. Відкриття виставки присвяченої Дню Незалежності України та до 630 – ї річниці першої згадки про Буковину «Чарівний світ Черемоша й Прута».

Захід проведено в рамках проєкту «НЕ сам на сам», який реалізовується Благодійним Фондом «Суспільні ресурси та ініціативи» у партнерстві з Чернівецькою обласною універсальною науковою бібліотекою імені Михайла Івасюка за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».

ФОЮ продовжує знайомити вимушених гостей нашого міста з буковинською культурою та мистецтвом. 19 серпня родини ВПО  та постійні читачі нашої бібліотеки відвідали першу екскурсію із серії мистецьких екскурсій в Чернівецький обласний художній музей.

Сьогодні відбулося відкриття виставки присвяченої Дню Незалежності України та до 630 – ї річниці першої писемної згадки про Буковину «Чарівний світ Черемоша й Прута».  На виставці було представлено понад 70 творів відомих митців, які дали можливість подивитися на красу Буковинського краю та його людей очима художників. Також з неменшою цікавістю відвідувачі оглядали інші зали музею.

Відвідини музею виявилися  цікавими  як для дорослих, так і для дітей. Всі екскурсанти висловили бажання далі знайомитись з історією і культурою буковинського краю.




















 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар