вівторок, 23 серпня 2022 р.

Відеомандрівка «Вражаюча і загадкова моя Україна» та майстер – клас «Лялечка - дармовіс»

Захід проведено в рамках проєкту «НЕ сам на сам», який реалізовується Благодійним Фондом «Суспільні ресурси та ініціативи» у партнерстві з Чернівецькою обласною універсальною науковою бібліотекою імені Михайла Івасюка за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».

23 серпня відбулася чергова зустріч арт – студії «СТІБok – ми зшиваємо країну», присвячена Дню Незалежності України. Розпочали захід з перегляду та обговорення відео «Вражаюча і загадкова моя Україна», кожен з учасників для себе відмітив які саме мальовничі місця України відвідає після Перемоги.

На такій позитивній та оптимістичній ноті буковинська майстриня Ірина Єгорова розпочала майстер – клас з виготовлення лялечки – дармовіса. Батьки з дітьми в невимушеній атмосфері майстрували кожен свою унікальну лялечку. Пані Ірина не давала сумувати, ділилася з гуртківцями цікавими історіями. Адже, вона не тільки майстриня, а ще й гід – екскурсовод.

А наприкінці зустрічі кожен з учасників увімкнув свою уяву на повну і намалював невеликий малюнок на згадку про цей день. І, звісно, групове фото на пам'ять. 



















Немає коментарів:

Дописати коментар