пʼятниця, 25 листопада 2022 р.

Урок творчості « Що ти любиш?» (Арт-студія «СТІБok – ми зшиваємо країну)

Захід проведено в рамках проєкту «НЕ сам на сам», який реалізовується Благодійним Фондом «Суспільні ресурси та ініціативи» у партнерстві з Чернівецькою обласною універсальною науковою бібліотекою імені Михайла Івасюка за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».

25 листопада арт-студія «СТІБok – ми зшиваємо країну» розпочала низку  заходів до різдвяно-новорічних свят уроком творчості «Що ти любиш?» для родин ВПО та активних користувачів ФОЮ ЧОУНБ ім. М.Івасюка.

Питання «Що ти любиш?» об’ємне і багатостороннє. Задаючи його студійцям, організатори сподівалися отримати відповідь на кшталт: кататися на ковзанах, велосипеді, співати, малювати, грати в комп’ютерні ігри або читати. А виявилось, що найбільше діти люблять Україну, рідне місто, рідний дім і мріють про свято у своєму місті після Перемоги. Оці мрії вони і втілили у своїх малюнках під керівництвом  відомої буковинської дизайнерки Любомири Влад-Зайцевої. А ще діти разом з мамами почали майструвати перші новорічні прикраси.

Творчому спілкуванню не змогли завадити тимчасова відсутність електрики і опалення, а робота при свічках навіть додала  романтичного мрійливого настрою)



























 

Немає коментарів:

Дописати коментар