пʼятниця, 26 травня 2023 р.

Тематична виставка-пропозиція «Подорож у світ науки»

Сучасна наука – це сукупність сотень наук, які досліджують різні сфери дійсності. Ті з них, які вивчають природу, виділили в сферу природничих наук, а ті, що суспільство, називають суспільними. Звідси, фізику, хімію, астрономію, біологію, фізіологію та ін. класифікують як природничі науки, а такі, як історія, соціологія, психологія, політологія, філософія та інших, відносяться до блоку громадських.
Наука і технології займають фундаментальне місце у виробничій системі і в повсякденному житті сучасного суспільства. Людині необхідні наукові знання не тільки для досягнення певних успіхів у навчанні і роботі, але також для розуміння складних процесів глобалізації і постійних змін. Можна констатувати, що сучасне суспільство не може ні існувати, ні функціонувати, ні розвиватися без науки.
До Дня науки в Україні у ФОЮ ЧОУНБ ім. М. Івасюка відкрито виставку «Подорож у світ науки». На ній представлена спеціалізована наукова література, дослідження в різних галузях та новинки літератури в жанрі нон-фікшн.
 










Немає коментарів:

Дописати коментар