понеділок, 13 квітня 2020 р.

Експрес - інформація "Меню до Великоднього столу"



Ви вже склали меню на великодній стіл? Адже до Великодня 2020
залишилося зовсім трішки. Тому саме час продумати, які приготувати
страви на Великдень із м;яса, риби, сиру, молока, яєць, овочів, а також
випічку і десерти.

Підготовка до Великодня починається завчасно. Починаючи з Чистого
четверга можна пекти паски, готувати м ясні закуски, фарбувати яйця,
робити сирні паски. На Великдень не прийнято подавати гарячі страви,
тому що це час відпочинку і свята, а значить, не діло стояти біля
плити. Після всеношної служби сім я сідає за накритий стіл, і все вже
має бути підготовлено заздалегідь.
Традиційно меню на Великодній стіл складається із 48 різноманітних
страв – за кількістю днів Великого посту. Але обов язковими і
найголовнішими є три великодніх страви: паска, сирна паска і
крашанки. Що іще потрібно приготувати і подати на Великдень?
Можливо ці унікальні книжки стануть вам у нагоді! Веселих свят!!!
Підготувала Ротлендер О. М.



Немає коментарів:

Дописати коментар