середа, 10 червня 2020 р.

Рекомендація книги онлайн «ВІЗЬМИ КНИГУ НА ВІДПОЧИНОК»

Мафі Т. Знищ мене: роман/ Тагере Мафі; пер. з англ. В.Зенгви. - Х.: Книжковий Клуб « Клуб Сімейного Дозвілля», 2018. - 256 с.
• Права на видання книжки «Знищ мене» придбали 22 країни.
• Права на екранізацію циклу викупила кіностудія 20th Century Fox.
• Романи авторки увійшли до списку бестселерів The New York Times та USA Today і набули шаленої популярності в усьому світі.

Мафі змогла поєднати глибокий психологізм та динаміку пригод. Це захоплива книжка від авторки, яка не боїться ризикувати.
Світ змінився. Проте йому як і раніше байдуже до звичайних людей. Таких, як сімнадцятирічна Джульєтта. Щоправда, стосовно її нормальності можна посперечатися: вона вміє вбивати дотиком. Цей дар став для дівчини прокляттям. Саме через нього її кинули в камеру, виправдовуючись «шляхетною метою». Джульєтту вважають монстром. Вона — ідеальна зброя, якою так мріють заволодіти спецслужби. Але дівчина вперто відмовляється ставати знаряддям убивства в чужих руках. Тому ті, хто прагне використати її, вдаються до брудних маніпуляцій: у камеру до дівчини саджають друга її дитинства, Адама. Та все йде не за планом. Бо ці двоє вирішують здійснити дещо божевільне і смертельно небезпечне…
Читайте на літньому відпочинку роман ірано-американської письменниці Т.Мафі із фонду абонементу юнацької філії ЧОУНБ ім. М.Івасюк
Рекомендація Т.Місько

Немає коментарів:

Дописати коментар