пʼятниця, 5 червня 2020 р.

Онлайн-спілкування "Читати - це модно, книга - це круто"


5 червня працівники філії  взяли участь в проведенні спільного заходу з працівниками інших відділів ЧОУНБ  ім. М.Івасюка (абонемента та відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів) : онлайн-спілкуванні "Читати - це модно, книга - це круто".


Бібліотекар читальної зали ФОЮ Валентина Кухлій підготувала для старшокласників ліцею №1 презентацію "Троя", присвячену Троянському циклу міфів в античній літературі (за програмою літнього читання для 8 класу).

Завідувачка відділу абонемента ЧОУНБ ім. М.Івасюка Ірина Шудло розповіла ліцеїстам про інноваційні форми роботи сучасної бібліотеки, зокрема про буктрейлери. Спеціалістка звернула увагу учнів, які бувають види таких відеороликів за книгою, для чого їх створюють та продемонструвала буктрейлер за повістю-казкою Антуана де Сент-Екзюпері "Маленький принц".

Завідувачка відділом абонемента філії Ірина Хліповська запропонувала ліцеїстам презентацію "Візьми книгу з собою на відпочинок" ,розповівши молоді про  книги зарубіжної літератури для підлітків різних жанрів для літнього дозвілля.

Модератор заходу - завідувачка відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів ЧОУНБ ім. М.Івасюка Галина Добровольська. Михайла Івасюка



Немає коментарів:

Дописати коментар