пʼятниця, 12 червня 2020 р.

Рекомендація онлайн "Що читати підлітку літом?"".Н.Е.Грьонтведт.


Філія обслуговування юнацтва рекомендує для прочитання влітку книги норвезької письменниці та художниці, НІНИ ЄЛІЗАБЕТ ГРЬОНТВЕДТ.


1 книга "ПРИВІТ,ЦЕ Я !" - історія про юну УДУ, якій кортить розповісти Вам про все на світі- про себе, про батьків і сестричку ЄРЛЕ, про найкращу подругу ГЕЛЛЄ і її брата- телепня СТІАНА. Що робити,коли на душі погано і здається, що ніхто тебе не любить; яка межа між любов'ю та ненавистю, - на ці та інші питання відповість героїня книги.

2 книга "АБСОЛЮТНО НЕЦІЛОВАНА"- в ній Ви дізнаєтесь про перші закоханості улюбленої героїні та інші найпотаємніші таємниці; про які можна писати в записнику- щоденнику, який замикається на ключик.

3 книга "СУПЕРЛІТО"- наступна книжка, у котрій УДА знову повертається, з новим щоденником і новими історіями про своє суперліто.

4 книга "HAPPY END, ПОПРИ ВСЕ?.."- заключний щоденник УДИ, яка так полюбилася українським читачам. УДА починає навчатися у старшій школі, і майже одразу в неї з'являється коханий. Але яке воно, справжнє кохання? Чи можна закохатися в когось, кого зовсім не знаєш і з ким якось ніяково поруч?
Інформація Х.Мацків

Немає коментарів:

Дописати коментар