понеділок, 15 червня 2020 р.

Огляд літератури онлайн "Візьми книгу на відпочинок". Д.Щєшка . Трилогія


 Філія обслуговування юнацтва ЧОУНБ ім. М.Івасюка рекомендує для прочитання під час літнього відпочинку серію книжок для дітей, яким до вподоби наука, автора ДЖОНА ЩЄШКИ "ФРАНК ЄЙНШТЕЙН І ДВИГУН НА АНТИМАТЕРІЇ", " ФРАНК ЄЙНШТЕЙН І ЕЛЕКТРОПАЛЕЦЬ," "ФРАНК ЄЙНШТЕЙН І ТУРБОМОЗОК."


КНИГА 1

ФРАНК ЄЙНШТЕЙН І ДВИГУН НА АНТИМАТЕРІЇ"

Вітайте нового героя- ФРАНКА ЄЙНШТЕЙНА! Поки батьки подорожують світом, ФРАНК із головою поринає в науку. Автору ДЖОНУ ЩЄШКОВІ вдалося майстерно поєднати у одному творі справжні наукові факти та кумедну історію про підлітка.
Головний герой продовжує винахідницькі традиції свого дідуся АЛА ЄЙНШТЕЙНА. У його скарбничці вже є електропалець, турбомозок, евобластер, летючий ровер, парочка роботів та двигун на антиматерії.
При цьому варто зазначити, що його майже самозбірні роботи виявляють здатність до самовдосконалення та мають про все на світі власну думку. Допомагає ФРАНКОВІ у його науковій праці вірний друг ВОТСОН.
Здається, що є всі шанси здобути перемогу у місцевому конкурсі винахідників.Але з'являється сильний та підступний конкурент- ТІ-ЕДІСОН. Хто ж виграє наукові перегони?

КНИГА 2

ФРАНК ЄЙНШТЕЙН І ЕЛЕКТРОПАЛЕЦЬ

ФРАНК ЄЙНШТЕЙН- юний геній, науковець і винахідник. ДЗВЯК- самозбірна особа зі штучним інтелектом. БРЯК- майже самозбірна особа зі штучним інтелектом. Разом вони створюють ЕЛЕКТРОПАЛЕЦЬ, прилад, який принесе всьому МІДВІЛУ безкоштовну бездротову енергію. ТІ-ЕДІСОН - однокласник і головний суперник ФРАНКА Він може, й не має клепки в голові, але разом із паном ШИМПАНОМ закрутить гайки і зіпсує ФРАНКОВІ плани!

КНИГА 3

ФРАНК ЄЙНШТЕЙН І ТУРБОМОЗОК

Цього разу юний винахідник ФРАНК ЄЙНШТЕЙН береться за створення дивовижного приладу ТУРБОМОЗКУ, який би допомагав людству поліпшувати свої фізичні якості. Та згодом з'ясовується, що ТІ-ЕДІСОН, однокласник і головний суперник ФРАНКА, паралельно створює подібний прилад, одначе геть не зі шляхетною метою...
Читайте книги , це  дійсно цікаво!
Інформація Х.Мацків

Немає коментарів:

Дописати коментар