четвер, 14 травня 2020 р.

Онлайн- рекомендації згідно програми літнього читання "Бібліотечгне літо -2020"


Чому діти всього світу люблять книжки Р. ДАЛА? Завдяки неймовірному польоту фантазіі та дуже симпатичним персонажам.
 Казкова повість "ЧАРЛІ І ШОКОЛАДНА ФАБРИКА" - не виняток. Її чарівний світ міниться барвами й змінює форми, наче шоколад, що плавиться у великому казані.

Ви, напевно, хоча б раз у житті їли шоколад? Може, хтось робить це кожного тижня або навіть кожного дня? Герой книги РОАЛЬДА ДАЛА, хлопець на ім'я ЧАРЛІ БАКЕТ, ласував шоколадом раз на рік - на день народження, розтягуючи насолоду від невеличкої плитки на місяць. Це при тому, що біля його дому стояла справжня шоколадна фабрика! Звісно, понад усе на світі ЧАРЛІ мріяв потрапити за ці стіни, побачити шоколадні річки, відчути неймовірний аромат... І одного разу у вечірній газеті надрукували щось неможливе: п'ятеро дітей, які знайдуть під обгорткою шоколадного батончика Золотий Квиток потраплять на фабрику! П'ять квитків - серед мільярдів плиток, що продаються в усьому світі. А у ЧАРЛІ день народження за тиждень. Чотири квитки вже знайшли власників, і на земній кулі лишився лише один. Один кіиток - один шанс. Але чий?

Ця історія про людські пороки та чесноти, про мрію та вдачу, про дитинство та магію. І, звісно, про шоколад. Ба-га-то шоколаду.

Філія обслуговування юнацтва  рекомендує для прочитання цю чарівну казкову повість
.

Немає коментарів:

Дописати коментар