пʼятницю, 15 травня 2020 р.

Онлайн -рекомендація для підлітків.


Якщо ти підліток і бажаєш поринути у світ, сповнений щоденних радощів і пригод, рекомендуємо перегорнути сторінки книги польської письменниці та журналістки МАЛГОЖАТИ - КАРОЛІНИ ПЕКАРСЬКОЇ "КЛАС ПАНІ ЧАЙКИ". Разом із учнями однієї варшавської гімназії ти зможеш спостерігати та переживати щоденні проблеми і цікаві ситуації, з якими зустрічаються твої однолітки.


Ця книжка є справжнім бестселером для учнів - старшокласників. У ній розповідається про те, що цікаво підліткам: про труднощі їхнього віку, про негаразди у школі та вдома, але, насамперед, про перші почуття і розчарування.

Головні герої роману, варшавські гімназисти, вчаться складного мистецтва прийняття іншої людини - з усіма її вадами - і, врешті, пізнають ціну дружби.

Нові пристрасті, знайомства, дружба і перше кохання - це лише кілька тем роману.
Написано з гумором, мовою сучасної молоді, ця книга чудово відображає складну реальність підліткових відносин і немає жодного натяку на моралізаторство...

Автор майстерно показує світ молоді та зачіпає складні питання, що хвилюють підлітків, які дорослішають...

Якщо ця тема є цікавою для тебе , то ти  можеш знайти і прочитати цей роман, після карантину, завітавши у фонд філії обслуговування юнацтва ЧОУНБ ім. М. Івасюка, за адресою вул. Головна, 128
Інфрмувала К.Мацків

Немає коментарів:

Дописати коментар