середу, 27 травня 2020 р.

Онлайн-рекомендації по програмі літнього читання


Славетні казки відомого англійського письменника і вченого- математика ЛЬЮЇСА КЕРРОЛА (1832 -1898) "АЛІСА У КРАЇНІ ЧУДЕС " та "У ЗАДЗЕРКАЛЬНІЙ КРАЇНІ " виникли як історії , котрі автор розповідав своїй маленькій знайомій - семирічній дівчинці АЛІСІ. Імпровізації виявилися шедевром, а ім'я КЕРРОЛА назавжди ввійшло в історію світової літератури.

На сторінках цієї книги на героїню чекають неймовірні пригоди в дивовижних країнах, населених химерними істотами. Разом із допитливою і непосидючою АЛІСОЮ, читач подорожуватиме лабіринтами фантазії, повірить у диво і навчиться цінувати прості радощі життя та незабутні миті дитинства.
Разом з АЛІСОЮ Ви поринете в світ маленької дівчинки мандрівниці. АЛІСА потрапляє в глибоку кролячу нору, на своєму шляху вона зустрічає безліч незвичайних персонажів. Пригоди дівчинки дуже цікаві не тільки для дітей, але й для дорослих...
АЛІСА вчить нас, що для того, щоб йти правильним шляхом у житті, необхідно чітко знати, куди і до чого в кінцевому підсумку ти хочеш прийти!
Знаменита казка для дітей та дорослих, сповнена загадок, фокусів, гри слів та блискучої гри розуму. Історія про чарівну дівчинку АЛІСУ - казка, яка давно стала класикою англійської літератури і тішить все нові покоління читачів.
Сповнена глибокої символіки філософська казка про АЛІСУ скорила весь світ і чекала... продовження. Тож після пригод героїні у КРАЇНІ ЧУДЕС невдовзі з'явилася не менш захоплива історія про ЗАДЗЕРКАЛЛЯ.
"АЛІСА В ЗАДЗЕРКАЛЛІ" - продовження знаменитої казки про пригоди АЛІСИ, можливо найзнаменитішої героїні англійської літератури. У дивовижній країні - шахівниці, де все навпаки, на дівчинку чекає безліч загадок і дивних персонажів.
Завдяки захопленню автора логічними іграми, події в ЗАДЗЕРКАЛЛІ розвиваються по принципу шахової партії, і це робить їх по - справжньому цікавими для читача. Та чи дійсно це тільки її сон?
Цю захопливу казку Ви можете знайти, завітавши до філії обслуговування юнацтва ЧОУНБ ім. М. Івасюка.
Інформація Х. Мацків

Немає коментарів:

Дописати коментар