суботу, 23 травня 2020 р.

ПО ПРОГРАМІ ЛІТНЬОГО ЧИТАННЯ "БІБЛІОТЕЧНЕ ЛІТО - 2020"


Д. М. Баррі. "Пітер Пен" .
 Усі діти рано чи пізно стають дорослими. Проте, існує один - єдиний виняток - завжди дванадцятирічний ПІТЕР ПЕН, втілення найпотаємніших фантазій своїх аж ніяк не казкових однолітків.


Вільний від батьківського піклування, він уміє літати, живе на казковому острові, що населений феями, русалками, індіанцями, піратами. З ПІТЕРОМ увесь час трапляються неймовірні пригоди. Інколи його життя піддається смертельній небезпеці. Проте ПІТЕР гідно долає найскладніші випробування. Та іноді він усе ж таки відвідує наш нуднуватий реальний світ - хоча б задля того, щоб нишком послухати казки, що їх дівчинка ВЕНДІ розповідає своїм молодшим братам...

Романтична і трохи сумна книжка шотландського письменника ДЖЕЙМСА МЕТЬЮ БАРРІ - одна з найзнаменитіших дитячих книжок XX століття - вийшла друком у 1904 році, і відтоді незмінно зворушує і хвилює серця юних читачів і читачок.

ПІТЕР ПЕН І ВЕНДІ

Казкова історія починається з того, що одного разу літаючий хлопчик ПІТЕР ПЕН опинився в будинку ДАРЛІНГІВ, де знайомиться з ВЕНДІ та її молодшими братами - МАЙКЛОМ та ДЖОНОМ. Він наділяє їх здатністю літати і забирає з собою в казкову країну, де з ними відбуваються захопливі, а іноді й страшні пригоди.

Разом з ПІТЕРОМ діти вирушають на далекий острів Небувай. Вони й уявити не могли, які захоплюючі пригоди і незабутні подорожі їх тут чекають.Там їм зустрілися русалки, хоробрі індіанці, бешкетливі феї й навіть пірати з їхнім лютим капітаном ГАКОМ...

На героїв чекали незвичайні пригоди...

Усі ці книги Ви зможете знайти й прочитати, завітавши до  філії обслуговування юнацтва .
Інформація Х.Мацків




.

Немає коментарів:

Дописати коментар