вівторок, 19 травня 2020 р.

Онлайн - рекомендація по програмі літнього читання "Бібліотечне літо -2020"



Роман "ПОЛЛІАННА" культової американської письменниці ЄЛІОНОР ПОРТЕР давно здобув усесвітню славу і завоював любов читачів.

Дивовижна історія дівчинки - сироти ПОЛЛІАННИ , яку після смерті батьків прихистила сувора і примхлива тітка. Потрапивши у світ суворих правил і заборон, опинившись одна в чужому місті серед чужих людей, ПОЛЛІАННА не зневірилась. Їй допомагла " гра в радість ," яку колись придумав її батько. Все просто : у будь - якій ситуації, за будь - яких обставин треба знайти щось хороше, те, чому можна порадіти... і поділитися цією радістю з іншими.
Майже детективні повороти сюжету, психологічна точність, з якою автор створює образи, все це незмінно привертає увагу читачів багатьох поколінь.

"ПОЛЛІАННА ДОРОСЛІШАЄ"- другий роман американської письменниці ЄЛІОНОР ПОРТЕР. Цей твір є продовженням роману "ПОЛЛІАННА." Ви дізнаєтеся,як склалася подальша доля сонячної дівчинки.Ви знову зустрінетесь з уже відомими вам персонажами в нових життєвих ситуаціях. Познайомитеся і з новими героями - усіма тими, кого ПОЛЛІАННА навчила грі в радість.

Ця книжка,безперечно, змінила на краще й життя багатьох читачів.Їх ви зможите знайти і прочитати у фонді філії обслуговування юнацтва . 
Проінформувала Х.Мацків




Немає коментарів:

Дописати коментар