вівторок, 26 травня 2020 р.

Онлайн-рекомендації по програмі літнього читання "Бібліотечне літо - 2020".



ОЛЕСЬ ІЛЬЧЕНКО (1957) - український поет, прозаїк, сценарист. В його письменницькому арсеналі вже понад 30-ти книг для дітей і дорослих.
У фонді відділа обонемента філії (вул. Головна, 128) є книжкові видання цього автора, які зацікавлять підлітків.

1.  Ільченко Олесь. Місто з химерами. – 2-ге вид., перероб. і допов. – Київ : Видавничий дім «Комора», 2019. – 264 с.
Роман Олеся Ільченка «Місто з химерами» дозволяє повернутись в часі і зануритись у життя Києва початку ХХ століття: зазирнути за лаштунки театру Соловцова, зустріти Ларису Косач в Музеї старожитностей, випити гарячого шоколаду в кафе «Семадені», поспостерігати за будівництвом Миколаївського костелу і навіть політати аеропланом разом із Ігорем Сікорським.
Уважні читачі й читачки дізнаються про загадки життя відомого будівничого Владислава Городецького і разом з героями роману отримають можливість розкрити головну таємницю Києва. Що означає «зловісний трикутник»? Чому його було створено? Що знаходиться в центрі цього трикутника? Чому небезпека чатує над старим містом і чи справді вона вже в минулому?
2. Ільченко Олесь. Смертельний круїз. - К.: Грані-Т, 2008. -  128 с. - (Серія "Дивний детектив -08").
Довідавшись про літературний конкурс, п’ятеро друзів-однокласників вирішують написати спільними зусиллями детектив. А от про що він і чи переміг твір на конкурсі, дізнаєшся з нової книги Олеся Ільченка, до якої увійшло дві розповіді про те, як писати і переписувати детективи на свій смак. Тож ти матимеш нагоду навчитися створювати власні захоплюючі історії та насолодитись уже існуючими.
Інформація Т.Місько.

Немає коментарів:

Дописати коментар