четвер, 21 травня 2020 р.

Огляд літератури для підлітків


Що цікаво знати дівчинці - підлітку? Як взагалі живеться, коли тобі "тринадцятий минає"? Ти ростеш, ти змінюєшся. Хочеш знати таємниці про саму себе? Хто в тобі сидить: маленька пустунка, безтурботне дитя, яким весь час хтось опікується, вередливе дівча, чи вже достатньо самостійна, відповідальна за свої вчинки особистість? Скільки їх, цих іпостатей у тобі? Як стати впевненою в собі, завжди бути у доброму гуморі, як обирати друзів, без проблем спілкуватися з батьками? Що потрібно робити, щоб стати вихованою, витонченою і, безумовно, привабливою і бажаною у будь - якій компанії?


На ці й багато інших питань, пов'язаних із формуванням особистості, дає відповідь книга ЗОТОВОЇ Н. В. "ДІВЧИНКА НА ВСІ 100 %"

Запрошую тебе до суто чоловічої компанії! Чим будемо займатися? Як проведемо час разом? Чим взагалі живуть сучасні підлітки? Як стати впевненим у собі, завжди бути у доброму гуморі, як без проблем спілкуватися з батьками? Що потрібно робити, аби розвинути мускулатуру, чим зайнятися у вільний час, як зрозуміти дівчат, як стати своїм у будь - якій компанії та водночас залишатися самим собою?

На ці та й багато інших питань, пов'язаних із формуванням особистості, дає відповідь книга ЗОТОВА О.О. "ХЛОПЕЦЬ НА ВСІ 100%"

Усі ці книги Ви зможете знайти і прочитати, завітавши у фонд філії обслуговування юнацтва. 
Інформація від Х.Мацків


Немає коментарів:

Дописати коментар